Kris en Inse in Senegal

In het kader van de postgraduaatopleiding “Internationaal sociaal werken in mondiale context” vertrekken wij op 1 oktober 2006 naar Senegal. Wij zullen er gedurende 6 maanden werken en leven in een Frans-Senegalees project in Mbour.

woensdag, september 27, 2006

"Ja, ja, nu begint het op te korten he..."

... da's de meest gemaakte opmerking die we de laatste dagen te horen krijgen. En ja, het begint inderdaad op te korten. Vandaag zijn we allebei beginnen pakken. Er werd al heel wat op en neer gebeld: 'hoeveel truien neemt ge mee? nemen we een kussen mee of is da daar? durft ge ook een short meenemen, of alleen de rokken en broeken tot over de knie? hoeveel douche-gel en shampoo hebben we eigenlijk nodig? enz.' Maar we komen er wel, we zien het zitten, en vooral: we gaan ervoor.

Goeiedag zeggen tegen iedereen gaat nogal vlotjes bij mij (Kris). Hoe Inse het er vanaf brengt, zal ze zelf eens moeten laten weten! ;-) Zo heb ik van elk van mijn lieve handbalvriendinnetjes een dikke knuffel gekregen en zeiden ze 'salukes' met een lach. Geweldig toch, die dames.

Er zijn ook al wat mensen over de vloer geweest, en aan de telefoon. Om te zeggen dat we het goed moeten doen en dat we veel plezier moeten maken. Ik kan jullie verzekeren: wij gaan ervoor en zullen zeker ons best doen!

Tot later,
Kris

Eventjes proberen een link te maken naar ons e-mailadres voor als je ons iets persoonlijks wil vertellen:
inse_franssen@hotmail.com
kris_daemen@hotmail.com